En blandning av kladdkaka och brownie. Here we go! toppad med dulche de leche grädde och lite annat smått och gott som går att variera till dess oändlighet. 

ingredienser: 
 

110g smör

50g mjölkchoklad

3 ägg

2dl mjöl

1,5 dl farinsocker 

1,5 dl strösocker 

1 msk vaniljsocker 

1 tsk bakpulver 

1 nypa salt 

 

så här gör du: 

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och mjöla en springform 20cm och sätt bakplåtspapper i botten. 

Smält smöret och lägg i mjölkchokladen och låt också den smälta. Låt svalna.

Vispa ägg, strösocker och farinsocker så det går ihop. 

Blanda de övriga ingredienserna i ägg och sockersmeten och till sist smörblandningen. Gör till en jämn och glansig smet. 

 

Häll upp i den smorda springformen och in i ugnen ca 20 min. Enjoy!