

Muffins med crunch, något segt men ändå mjukt. Mums eller? Dessa muffinsarna har verkligen allt.
Muffins
120 gram mjöl
50 gram kakao
1,25 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
1 krm salt
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
125 gram socker
55 gram rapsolja
180g creme fraiche eller filmjölk
180 gram toffifee
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader varmluft och klä en muffinsform med formar. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, bikarbonat, salt och vaniljpulver. Vispa äggen och tillsätt sockret lite i taget. Vispa in oljan. Tillsätt creme fraichen eller filen och vispa in den. Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna. Hacka chokladen grovt och blanda i två tredjedelar i smeten. Fördela smeten i formarna 2/3 och strö över resterande choklad. Baka i ca 15-20 minuter. Enjoy!